Tlf. 40380484

Udtalelser

Kursus

Vi er blevet bedre til at stille de gode spørgsmål og passe på hinanden i vores virksomhed. Det har i den grad åbnet vores øjne for andre måder at være en god kollega på samt det har været en fantastisk måde at integrere ny kollegaer på, og få dem til at føle sig velkommen.

Mange tak Kh Anja fra Advodan

advodan_150x150px

Outplacement

Christine var den bedste coach man kunne tænke sig for at få nyt arbejde; professionel, klar, og med en super kombination af at motivere og ”presse på” for at jeg kom videre og fuldførte ansøgningsprocessen. Varm og skøn i sin professionalitet.

Coaching & Struktur

Christine har hjulpet mig med at lægge en klar plan for, hvordan jeg kunne tilegne og holde bedre arbejdsvaner og stærkere fokus. Igennem samtaler om konkret strategi og mere åbne visualiseringsøvelser, fik jeg rykket på nogle ting i forhold til mit fokus og min disciplin, som jeg meget længe har haft svært ved at ændre på. Stort set alle foran- dringerne er vedholdende - fordi jeg har fået tillært mig de rigtige værktøjer i samarbejde med Christine. Jeg vil anbefale dig at arbejde med Christine, hvis du øn- sker at ændre på mønstre du selv har haft svært ved at ændre på længe. Måske lærer du nogle vigtige ting i pro- cessen. Christine giver dig ikke en standardløsning, men hjælper derimod dig selv med at finde og fastholde de tan- kemønstre og den strategi som du skal bruge for at opnå dine personlige og/eller professionelle mål.

BH Christoffer

Outplacement

Jeg var i et outplacement forløb hos Christine. Som coach oplevede jeg Christine som inspirerende og en god sparringspartner der konstant udfordrede mig, når jeg var gået i stå. Christine introducerede mig til nye værktøjer og strategier. Ikke bare i jagten mod mit næste job, men også ting som jeg har taget med mig i bagagen. Jeg giver Christine mine bedste anbefalinger. Christine giver dig ikke en standardløsning, men tilpas- ser sin coaching mod netop det du har behov for, for at nå dine personlige/professionelle mål!

Gert

Jeg har været til terapi i dag

Det var virkeligt spændende. Vi har snakket om mange ting, for at optimere mit foredrag og få mig til at hvile mere i min historie. En af hovedpunkterne er, at jeg skal blive bedre til at gå ind I mine egne følelser. I mange år har jeg haft et skjold, der har skubbet følelserne væk og byttet alt det tragiske ud med sjov. Jeg har grint i stedet for at græde lige så længe jeg kan huske og på den måde har det været lettest at snyde min hjerne til at tro at alt var okay. Tusind tak til Christine Honoré for god og lærerig coaching og sparring - Jeg ser frem til næste gang.

Nadia