PSYKOTERAPI

At forstå sine grundlagte mønstre og relationer nye som gamle. Her vil du opdage hvilke mønstre som har passet på dig og din måde at være i livet på, og nogle som måske har hindret dig i, at udvikle dig som menneske. Relationer og mønstre kan spænde ben for dig i livet. Men den nye viden og forståelse for dig selv og væren omkring dig, vil jeg hjælpe dig til at turde og ikke mindst udvide din horisont.

Psykoterapi og det fortrolige rum:

Psykoterapi giver et fortroligt rum, der hjælper dig med at håndtere vanskelige øjeblikke i livet og fremme din personlige udvikling. De hjælper dig med at udvikle en dybere bevidsthed om din krop, følelser, tanker og adfærd. De øger også din forståelse af, hvordan dine barndoms forhold og mønstre påvirker dine nuværende relationer. Psykoterapi giver dig  de værktøjer, du har brug for til at ændre, hvordan du opfører dig, føler og tænker. Dette gør det muligt at leve et friere og mere meningsfyldt liv med en større følelse af velvære. 

Det kan være at du påvirkes af oplevelsen af ​​en traumatisk hændelse, har en eller anden form for afhængighed, gennemgår store livsændringer, ønsker at få en bedre forståelse af dig selv og leve et mere meningsfyldt liv. 

Som en integrerende psykoterapeut med base i Vedbæk, tilbyder jeg både ansigt til ansigt og online terapi på dansk og engelsk. Jeg er uddannet i NLP terapeut, derudover bruger jeg metoder fra den metakognitive terapi, som jeg trækker på i henhold til, hvad der er mest passende for dine behov i dette øjeblik.

Forestil dig et liv uden:
  • Selvværd og selvtillid
  • Stress, angst og depression
  • Fobier
  • Traumer
  • Relationer
  • Personlig vækst og udvikling
  • Skam og skyld
  • Eksamensangst
Trykket stemning, dårlige relationer, modstand og præstationsangst er stopklodser for såvel produktivitet som kreativitet. Jeg er en erfaren psykoterapeut, coach med base i Vedbæk. Jeg tilbyder ansigt til ansigt og online sessioner på dansk og engelsk. Jeg arbejder med enkeltpersoner såvel som med par eller andre relations grupper.

Hvad får du, ud af et forløb hos mig: 
        
Forestil dig et liv med mere tro på dig selv, ikke at føle sig forkert og at kunne stå ved, hvem du er som person.  Netop dette får du  ud af et terapiforløb hos mig.  Jeg vil give dig værktøjer og redskaber, så du kan passe bedre på dig selv i nutiden såvel som fremtiden. 
Det er aldrig for sent at investere i dig selv.