Privat

Jeg tilbyder samtaler med udgangspunkt i at den krise du oplever lige nu, er en ny begyndelse til menneskelig udvikling og vækst.

Jeg er med dig hele vejen, med støtte og omsorg, så du får modet til at reagere og handle på dét du føler og oplever, på en ny og mere hensigtsmæssig måde.

Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende telefonsamtale, hvor vi kan drøfte din situation og om hvordan jeg kan hjælpe dig.

Personlig coaching, hvor jeg hjælper dig med at fjerne forhindringerne og blive mere tydelig på at nå dit mål. Og ikke mindst udvikle dig som menneske, til at stå mere i dig selv.

Terapi, her har du modet til at turde forme dit liv som du ønsker det skal se ud. Her hjælper jeg med at se indad, så du kan få mere balance i dit liv, med større livsglæde og livskvalitet.

Parterapi

Er til jer der ønsker mere harmoni i dit parforhold. Det at dele livet med et andet menneske, er sjældent gnidningsfrit. 

Små problemer og mangel på forståelse for hinanden, kan vokse sig til større konflikter, diskussioner og kan til sidst gå helt i hårdknude.

Gift dig, du vil fortryde det; gift dig ikke, du vil også fortryde det. (Gift dig eller gift dig ikke, du vil fortryde begge dele).  — Søren Kierkegaard