Til dig som privatperson

Jeg tilbyder samtaler med udgangspunkt i, at den krise du oplever lige nu er en ny begyndelse til menneskelig udvikling og vækst.

Jeg er med dig hele vejen med støtte og omsorg, så du får modet til at reagere og handle på dét du føler og oplever på en ny og mere hensigtsmæssig måde.

Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende telefonsamtale, hvor vi kan drøfte din situation og om hvordan jeg kan hjælpe dig.

Personlig coaching, hvor jeg hjælper dig med at fjerne forhindringerne og blive mere tydelig på at nå dit mål. Og ikke mindst udvikle dig som menneske til at stå mere i dig selv.

Terapi, her har du modet til at turde forme dit liv, som du ønsker det skal se ud. Her hjælper jeg med at se indad, så du kan få mere balance i dit liv, med større livsglæde og livskvalitet.

Udtalelser

Jeg har været til coach idag.

Det var virkeligt spændende. Vi har snakket om mange ting, for at optimere mit foredrag og få mig til at hvile mere i min historie.

En af hovedpunkterne er, at jeg skal blive bedre til at gå ind I mine egne følelser.
I mange år har jeg haft et skjold, der har skubbet følelserne væk og byttet alt det tragiske ud med sjov.
Jeg har grint i stedet for at græde lige så længe jeg kan huske og på den måde har det været lettest at snyde min hjerne til at tro at alt var okay.

Da jeg startede med at holde det her foredrag sagde jeg at jeg så frem til min nye rejse.

Det sagde jeg uden at have den fjerneste idé om, hvad den indebærer. Jeg er heller ikke sikker på at jeg ved det endnu.
Men jeg ved én ting med sikkerhed; jeg bliver klogere og klogere på mig selv og mine handlemønstre.
Og det giver mig hovedpine, men jeg synes også det er super fedt!

Tusind tak til Christine Honoré for god og lærerig coaching og sparring - Jeg ser frem til næste gang
Nadia

Christine har hjulpet mig med at lægge en klar plan for, hvordan jeg kunne tilegne og holde bedre arbejdsvaner og stærkere fokus. Igennem samtaler om konkret strategi og mere åbne visualiseringsøvelser, fik jeg rykket på nogle ting i forhold til mit fokus og min disciplin som jeg meget længe har haft svært ved at ændre på.
Det er nu noget tid siden vi arbejdede sammen, men stort set alle forandringerne er vedholdende - fordi jeg har fået tillært mig de rigtige værktøjer i samarbejde med Christine.

Jeg vil anbefale dig at arbejde med Christine hvis du ønsker at ændre på mønstre du selv har haft svært ved at ændre på længe. Måske lærer du nogle vigtige ting i processen. Christine giver dig ikke en standardløsning, men hjælper derimod dig selv med at finde og fastholde de tankemønstre og den strategi som du skal bruge for at opnå dine personlige og/eller professionelle mål.

Christoffer 

Jeg var i et outplacement forløb hos Christine. Som coach oplevede jeg Christine som inspirerende og en god sparringspartner der konstant udfordrede mig, når jeg var gået i stå. Christine introducerede mig til nye værktøjer og strategier. Ikke bare i jagten mod mit næste job, men også ting som jeg har taget med mig i bagagen.
Jeg giver Christine mine bedste anbefalinger. Christine giver dig ikke en standardløsning, men tilpasser sin coaching mod netop det du har behov for, for at nå dine personlige/professionelle mål!
Gert 

Christine var den bedste coach man kunne tænke sig for at få nyt arbejde; professionel, klar, og med en super kombination af at motivere og "presse på" for at jeg kom videre og fuldførte ansøgningsprocessen. Varm og skøn i sin professionalitet. Tak kh AnneB