Erhverv

Business Coaching henvender sig til virksomheden,  medarbejdere og enkeltpersoner, som ønsker at gennemgå en positiv udvikling. En udvikling, der gør en forskel, og som stiller dem stærkere end før. Jeg arbejder både med enkeltpersoner, og grupper af ledere eller medarbejdere. 

Du kan også være ny leder og har brug for sparring og støtte til at gå den rigtig vej, hvad er veje til din succes

Ledelses coaching henvender sig til ledere, der ønsker at styrke sit personlige lederskab og sine ledelseskompetencer gennem et dynamisk lederudviklingsforløb, så du kan blive en dygtig leder. 

Ledergruppen er et tiltag for at forbedre samarbejdet i virksomhedens leder team, så alle kolleger trives. Derudover er det med til at  ruste både ledere og medarbejdere, til bedre at kunne medvirke i dialogen om virksomheden lige nu, men også virksomhedens fremtid. På lederkurset tager vi udgangspunkt i din hverdag som leder, og hvordan du agerer i lederrollen.

Outplacement:

Tilbud til opsagte medarbejdere eller ledere, hvor formålet er at hjælpe den opsagte medarbejder godt videre gennem et professionelt, individuelt rådgivningsprogram. Omfatter typisk individuelle møder, jobsøgnings litteratur, løbende sparring

og digitale supplementer.

For mere Information

FÅ EN GRATIS STRATEGI SAMTALE

Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende telefonsamtale, hvor vi kan drøfte din situation, og hvordan jeg kan hjælpe dig. Tlf.40380484