Erhverv

Business Coaching & Business Development

Business Coaching henvender sig til virksomhedens ledere, medarbejdere og enkeltpersoner, som ønsker at gennemgå en positiv udvikling. En udvikling, der gør en forskel, og som stiller dem stærkere end før. Jeg arbejder både med enkeltpersoner og grupper af leder eller medarbejdere. 

Business Development indebærer opgaver og processer til at udvikle og implementere vækstmuligheder i små og mellemstore virksomheder. Forretningsudvikling er skabelsen af ​​langsigtet værdi for en organisation både inden for kunder, markeder og relationer. Derudover kan forretningsudviklingsaktiviteter udføres internt eller eksternt.

Ledelseskursus & Samarbejdskursus

Ledelseskursus styrk dit personlige lederskab og dine ledelseskompetencer gennem et dynamisk lederudviklingsforløb. På denne lederuddannelse tager vi udgangspunkt i din hverdag som leder og i din lederrolle. 

Samarbejdskurset er et tiltag for at forbedre samarbejdet i virksomhederne og at ruste både ledere og medarbejdere til bedre at kunne medvirke om dialogen i virksomheden nu og i fremtiden.

Erhverv

Newplacement

Tilbud til opsagte medarbejdere eller ledere, hvor formålet er at hjælpe den opsagte medarbejder godt videre gennem et professionelt, individuelt rådgivnings program. Omfatter typisk individuelle møder, jobsøgningslitteratur, løbende sparring og digitale supplementer.

For mere Information

FÅ EN GRATIS STRATEGI SAMTALE

Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende telefonsamtale, hvor vi kan drøfte din situation, og hvordan jeg kan hjælpe dig. Tlf.  4038 0484 eller 6166 5758